06-1-235-0566

székhelyszolgáltatót keres?

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás – Budapest II. VI. ker. vagy Újlengyel iparűzési adó mentes helyen

Székhelyszolgáltatás

A piacon rengeteg cég kínál székhelyszolgáltatást. Változó árak, változó tartalommal, változó szolgáltatásállománnyal. A legtöbb esetben sajnos a drágább szolgáltatás nem jelent magasabb szolgáltatási színvonalat, illetve több extra szolgáltatást. A topcegalapitas.eu weboldalon keresztül rendelt székhelyszolgáltatás többet nyújt, mint a többi konkurens szolgáltató székhelyszolgáltatása. 

Cégünk a székhelyszolgáltatás keretében vállalja azt, hogy:

1. A cégtáblát a biztosított székhelyen kihelyezzük
2. Székhely befogadó nyilatkozatot biztosítunk Önnek
3. Titkári szolgálat az esetleges ad-hoc NAV revíziók esetére
4. ügyfélszolgálat: telefonos és irodai szolgálat hétköznap 8 órában

Székhelyszolgáltatás árak

A Topcegalapitas.eu fantasztikusan jó áron kínál teljeskörű székhelyszolgáltatást Önnek. Amennyiben budapesti székhelyet szeretne akkor azt 19.900 Ft-tól már vállaljuk. Amennyiben Önnek fontos, hogy 0 Ft iparűzési adót fizessen, akkor ezt is tudjuk biztosítani 6 hónapra 36.000 Ft-ért. Tekintse meg a cégalapítás szolgáltatásainkat is, mert amennyiben székhelyszolgáltatást kér akkor sok ingyenes szolgáltatást adunk ajándékba Önnek.

Székhelyszolgáltatás feltételei

A székhelyszolgáltatáshoz szükségünk lesz az alábbiakra :
1) Az ügyvezető vagy meghatalmazottja személyes megjelenése
2) Érvényes személyigazolvány vagy útlevél
3) Érvényes lakcímkártya
4) Érvényes adóazonosító kártya
5) A kapcsolattartó telefonszáma, a későbbi beérkező levelek, küldemények értesítéséhez
6) e-mail cím küldeményei továbbításához (ha nem rendelkezik e-mail címmel, segítünk elkészíteni)
7) külföldi ügyvezető esetén kézbesítési megbízott (tudunk segíteni)

Székhelyszolgáltatás szabályai

Magyarországon a 2017. január 1-jén hatályba lépett változások a bejelentési kötelezettségre vonatkoznak. Az új megbízó cégekre vonatkozóan egyértelműnek tűnt a bejelentési kötelezettség, addig a 2017. január 1. előtt létrejött jogviszonyt illetően nem volt egyértelmű a kapcsolódó jogszabály értelmezése. A tavaszi törvénymódosítás idején kiegészült az adózás rendjéről szóló törvény az erre vonatkozó pontosítással. Azoknak a személyeknek, akik 2016. december 31-éig székhelyszolgáltatást vettek igénybe, és azóta nem következett be változás a jogviszonyt illetően, legkésőbb 2017. szeptember 29-éig kötelező a székhelyszolgáltató elnevezését, székhelyét, adószámát, a jogviszony keletkezésének – és határozott idejű jogviszony esetén – megszűnésének időpontját a NAV felé be kell jelenteni.

Székhelyszolgáltatás költségei

A székhelyszolgáltatás 6 hónapra 19.990 Ft-tól már elérhető Önnek is. Amennyiben a 0% iparűzési adót szeretné elérni, akkor ez 36.000 Ft-os 6 havi díjtól azonnal elérhető Önnek is.

Kft alapítás ajándékokkal

KFT alapítás : Bízza ránk a cégalapítást és kérje a sok ajándékot!