06-1-235-0566

BT INDÍTÁS

BT ALAPÍTÁS

Bízza ránk a BT alapítás lépéseit!

BT alapítás

Bt alapítás-ra is lehetőség van egyszerűsített eljárás, egyszerűsített cégeljárás keretében, iratmintával. Mind a normál mind az egyszerűsített cégeljárás illetéke 0 forint, 2017. márciusa óta.  2012. március 1 óta a bejegyzési határidő az adószám megállapítása + 1 óra, ami gyakorlatilag az aláírástól számított 3-4 nap – a legtöbb esetben.

BT alapítás törzstőke

A magyar társasági jog szabályozása kötelezővé teszi a vagyoni hozzájárulást azonban ennek nincs minimális összege. Ennek oka a korlátlan tagsági felelősség. Így akár 1.000 – 1.000 Ft-os törzstőkével is alapítható BT és ez megfelel a hatályos jogszabályoknak természetesen. Bízza ránk a BT alapítás lépéseit és mindent megoldunk Önnek.

BT alapítás feltételei

A bt alapítás feltétele min. 2 tag – egy bel- és egy kültag, természetes személyek esetén a betöltött 18. életév – kültagnál ez már természetesen nem kötelező, 18 év alattiaknál a szülő képviseli a tagot, amely képviselő nem lehet a társaságban érdekelt.  Fontos, hogy a BT üzletvezetését ellátó vezető tisztségviselő ne álljon eltiltás alatt! A BT beltagja nem lehet egyszerre több helyen korlátlan felelős tag, illetve nem lehet egyszerre korlátlan felelőségű tag társaságban és egyéni vállalkozó. A Gt. 5. §-ában foglalt feltételeknek nem felel meg az a tag, akinek cégét törölte a cégbíróság hivatalból, illetve akinek felelősségét a felszámolás során megállapította a bíróság, és az ebből eredő fizetési kötelezettségeinek nem tett eleget.

BT alapítás menete

1. Felhívjuk Önt a 06 (1) 235 0566 -os telefonszámról és geyeztetünk telefonon. Az aláírás-konzultáció gyakorlati időpontját egyeztetjük..

2. Letölti az adatlapot, kitölti és visszaküldi nekünk az info@topcegalapitas.hu e-mail címre csatolmányként.

3. Személyesen egyeztetünk, konzultáció + iratszerkesztés és aláírás, melyet követ az ügyvédi ellenjegyzés, iratok átadása.

4. Beadjuk a cégbíróságra és megtörténik a cégbírósági bejegyzés.

5. Ügyfél értesítése a bejegyzésről, telefonon, és email-ben is

6. Ügyfél számlanyitása, ehhez szükséges e-akta küldése az ügyfél által megadott banki e-mail címre.

BT alapítás költségei

Bt alapítás költsége több díjtételből áll, melyek a következők:
1.) Az ügyvédi munkadíj, melynek összege: 12.900 Ft +áfa vagy INGYENES, ha székhelyszolgáltatást vagy könyvelést rendel cégünktől (ezekre nincs hűségnyilatkozat).
– BT alapítás illetéke: 25.000 Ft 
– Azonosítási díj: 1.670 Ft + áfa / fő
– Tulajdoni lap díja: 1.000 Ft +áfa / ingatlan, melynek összegét álljuk, ha székhelyszolgáltatást igényel cégünktől

A BT alapítás összes költsége (2 fős bt alapítás) : 46.900 bruttó forint. A bt alapítás kb. 23.000 forinttal olcsóbb, mint a kft alapítás.

BT alapítás ajándékokkal

BT alapítás : Bízza ránk a cégalapítást és kérje a sok ajándékot!